Tipy na skvelé darčeky pre každého fanúšika videohier

Pri hľadaní vhodného darčeka pre blízku osobu je jednou z najlepších „taktík“, ktorú zvoliť, zamerať sa na záľuby danej osoby. My máme pre vás niekoľko inšpirácii, ak hľadáte vhodný darček pre hráča videohier. A nepôjde o videohry samé o sebe.

Niečo pre tých, ktorí radi skladajú

Začneme zábavkou pre malých aj veľkých, legendárnou stavebnicou LEGO. Hráčov videohier obzvlášť poteší LEGO s hernou tematikou, ale nemusíte sa pri výbere zamerať len týmto smerom. LEGO má v ponuke množstvo úžasných stavebníc.

Pre tých, ktorí majú chuť niečo skladať, sú tu aj puzzle s hernou tematikou. Podobne ako LEGO aj puzzle obľubujú deti aj dospelí, keďže sa vyrába v rôznych prevedeniach vhodných pre rôzne vekové kategórie.

Figúrky z videohier pre každú poličku 

A čo takto zábavné Funko POP figúrky? Ide o milé vinylové figúrky (tie s tými nadmerne veľkými hlavami) stvárňujúce známe postavy z videohier a tiež z filmov, seriálov, kníh, či skutočné osobnosti zo sveta športu, alebo hudby. Skvelý doplnok pre každého popkultúrneho nadšenca.

Figúrky rôznych postáv (nielen) z videohier sa vyrábajú aj v realistickejšom prevedení, rovnako ako repliky rôznych herných predmetov. Často ide o naozaj nádherné zberateľské kúsky, ktoré potešia každého fanúšika danej videohry.

Spoločenské hry, ktoré zabavia viac hráčov

Tematiku videohier nájdete aj medzi spoločenskými hrami. Podobne ako pri stavebniciach LEGO aj tu však platí, že sa nemusíte zameriavať len na spoločenské hry inšpirované videohrami. Obľúbené sú aj rôzne iné, vrátane viacerých zberateľských kartových hier, medzi ktoré patria aj Pokémon karty.

Od hrnčeka po oblečenie

Stávkou na istotu bývajú rôzne predmety s hernou tematikou, napríklad hrnčeky. Pekný hrnček vždy nájde svoje využitie. Samozrejme, takýchto predmetov je oveľa viac. A veľký výber je aj v kategórii oblečenia s potlačou z nejakej videohry. Len musíte vedieť veľkosť, akú nosí osoba, ktorú sa chystáte obdarovať.

 

Zdroj obrázka:

Autor: Alex Volot / Shutterstock.com